4,7 / 5

4,8 / 5

Hiland Onyx 250W sähköpyörä (280.8 wh akku)

Toimitusaika 5 – 8 arkipäivää
ILMAINEN TOIMITUS
24kk takuu

Hiland Onyx 250W sähköpyörä (280.8 wh akku)

Tekniset tiedot

  • Ajajan pituus: 160–195 cm
  • Runko: Hi-ten matalarunkoinen – Kevyt, kestävä ja helppo nousta kyytiin ja poistua
  • Moottori: 36V 250W – Riittävästi tehoa
  • Akku: 36V 7.8Ah – Mahdollistaa pidemmän ajomatkan
  • Ajomatka sähköavustuksella: 60–120 km
  • Jarrut: Kaksoislevyjarrut ja valot – Turvallisuutta ajajalle
  • Etuhaarukka: Jousitettu – Sujuvampi ja mukavampi ajokokemus
  • Renkaat: Luistamattomat – Sopeutuvat erilaisiin maastoihin
  • Näyttö: LCD – Reaaliaikainen ajotietojen seuranta
Myyjä : Hiland

Kysyttävää?

Soita myyntiimme: 040 4747 523
Ma – La: 12:00 – 18:00

620,00 

Tai maksa erissä alk: 20€/kk
jousto osamaksu
jousto lasku
walley lasku osamaksu
op lasku

Vain muutama malli jäljellä!

Hiland Onyx – Naisten ja Miesten sähköpyörä kaupunkielämään!

Kuvittele itsesi liitämässä kaupungin vilinässä Hiland Onyx -sähköpyörällä, nauttien vapaudesta, jonka vain täydellinen naisten sähköpyörä tai miesten sähköpyörä voi tarjota. Tämä tyylikäs sähköpyörä on suunniteltu erityisesti kaupunkiajajille—oli kyseessä sitten työmatka, ostosreissu tai iltalenkki kaupungin läpi. Hiland Onyx tekee jokaisesta matkasta mukavan ja vaivattoman.

 

Kaupungin Kaduille – Täydellinen Sähköpyörä

Hiland Onyx on sekä naisten sähköpyörä että miesten sähköpyörä, joka yhdistää kevyen ja kestävän hi-ten-teräsrungon matalarunkoiseen muotoiluun, mikä tekee pyörän selkään nousemisesta ja siitä laskeutumisesta helppoa. Jousitettu etuhaarukka tasoittaa matkan pienetkin kuopat, tehden ajosta sujuvaa ja miellyttävää kaupungin kaduilla—oli allasi sitten mukulakiviä tai sileää asfalttia.

Voimaa Ja Tyyliä Päivittäiseen Ajoon

Tämä naisten ja miesten sähköpyörä on varustettu 36V 250W moottorilla, joka tarjoaa juuri sopivasti tehoa kaupunkiajoon. Onyx-sähköpyörän huippunopeus on 25 km/h, joten pääset nopeasti perille ja nautit vauhdista. Sen irrotettava 36V 7.8Ah akku tarjoaa jopa 80 km toimintasäteen yhdellä latauksella, joten voit unohtaa latauspisteiden etsimisen. Irrota akku ja lataa se helposti kotona tai toimistolla, ja olet taas valmis uuteen seikkailuun.

Ajamisen Mukavuutta ja Turvallisuutta

Hiland Onyx -naisten sähköpyörän ja miesten sähköpyörän selkeälukuinen LCD-näyttö pitää sinut ajan tasalla nopeudesta, akun varaustasosta ja ajomatkasta. Viisi erilaista poljinavustustasoa auttavat löytämään juuri oikeanlaisen avun jokaiseen tilanteeseen—halusitpa kevyttä tukea tai täyden tehon. Levyjarrut varmistavat turvallisen pysähtymisen kiireisilläkin kaduilla, ja kirkas LED-ajovalo tekee sinut näkyväksi pimeässä.

Helppo Koota – Nopea Kaupunkiajoon

Hiland Onyx saapuu sinulle 85 % valmiiksi koottuna, ja viimeistely hoituu helposti mukana tulevilla työkaluilla ja ohjeilla. Vain 30 minuutissa olet valmis ajamaan! Tämä sähköpyörä sopii sekä naisille että miehille, joiden pituus on 170–190 cm, joten se on monipuolinen valinta kaikille.

Koe Kaupunkiajo Uudella Tasolla – Valitse Hiland Onyx

Hiland Onyx on sekä naisten sähköpyörä että miesten sähköpyörä, joka yhdistää tyylin, tehon ja ajomukavuuden. Tämä sähköpyörä tekee kaupunkiajosta vaivatonta ja miellyttävää—tartu tilaisuuteen ja tee jokaisesta matkasta elämys! Tilaa omasi ja anna sähköpyöräilyn viedä sinut uusiin kaupunkiseikkailuihin!

  • Ajajan pituus: 160–195 cm
  • Runko: Hi-ten matalarunkoinen – Kevyt, kestävä ja helppo nousta kyytiin ja poistua
  • Moottori: 36V 250W – Riittävästi tehoa
  • Akku: 36V 7.8Ah – Mahdollistaa pidemmän ajomatkan
  • Ajomatka sähköavustuksella: 60–120 km
  • Jarrut: Kaksoislevyjarrut ja valot – Turvallisuutta ajajalle
  • Etuhaarukka: Jousitettu – Sujuvampi ja mukavampi ajokokemus
  • Renkaat: Luistamattomat – Sopeutuvat erilaisiin maastoihin
  • Näyttö: LCD – Reaaliaikainen ajotietojen seuranta

Sähköpyörätehtaan takuu - Me olemme tukenasi

Kaikille sähköpyörille myönnetään valmistajan takuu, joka kattaa tärkeimmät osat seuraavasti:

  • Runko: 10 vuotta valmistusvirheiden osalta.
  • Sähkömoottori ja sen komponentit: 2 vuotta.
  • Akku: 2 vuotta.
  • Muut sähkökomponentit: 2 vuotta.

Sähköpyörätehtaan asiantunteva henkilökunta on tukenasi koko takuuprosessin ajan, joten sinun ei tarvitse huolehtia. Me hoidamme kaiken puolestasi suoraan valmistajan kanssa.

Miten hoidamme takuuasiat puolestasi:

1. Ongelman ilmetessä - Ota yhteyttä meihin Jos sähköpyörässäsi ilmenee vika, ota heti yhteyttä Sähköpyörätehtaan asiakaspalveluun. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai täyttämällä takuulomakkeen verkkosivuillamme. Me pyydämme sinua kertomaan tarkemmin ongelmasta ja lähettämään mahdolliset valokuvat tai videot viasta sekä ostotiedot. Näin voimme arvioida ongelman mahdollisimman nopeasti.

2. Vian arviointi ja tarkastus Kun otat meihin yhteyttä, asiantuntijamme arvioi tilanteen ja tarkistaa, kuuluuko ongelma takuun piiriin. Tarvittaessa ohjaamme sinut lähimpään huoltoliikkeeseen tai järjestämme pyörän noudon tarkempaa arviota varten. Me hoidamme kaiken puolestasi - sinun tehtäväksesi jää vain ilmoittaa ongelmasta ja toimittaa pyörä tarkistettavaksi.

3. Takuukäsittely - Me hoidamme yhteydenpidon valmistajaan Kun olemme vahvistaneet, että vika kuuluu takuun piiriin, Sähköpyörätehtaan henkilökunta hoitaa puolestasi kaikki yhteydet valmistajaan. Tähän sisältyy tarvittavien dokumenttien ja tietojen toimittaminen sekä mahdollisten varaosien tilaaminen. Takuukorjaus voi tarkoittaa osan vaihtamista, pyörän korjaamista tai jopa uuden pyörän toimittamista, mikäli vika ei ole korjattavissa.

4. Nopea ja sujuva huolto Me varmistamme, että vika korjataan mahdollisimman nopeasti ja ammattitaitoisesti. Hoidamme puolestasi kaikki huoltoon liittyvät järjestelyt, jotta sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Pidämme sinut ajan tasalla koko prosessin ajan ja ilmoitamme heti, kun huolto tai korjaus on valmis.

5. Takuukorjauksen jälkeen - Järjestämme palautuksen Kun vika on korjattu tai viallinen osa on vaihdettu, ilmoitamme sinulle ja järjestämme pyörän palautuksen tai noudon. Varmistamme, että kaikki on kunnossa ennen kuin palautamme pyörän sinulle.

6. Takuun kattamat kustannukset Jos vika kuuluu takuun piiriin, korjaus, osien vaihto ja palautus ovat sinulle täysin maksuttomia. Mikäli vika ei kuulu takuun piiriin, tarjoamme sinulle maksullisen huoltopalvelun ja annamme kustannusarvion ennen työn aloittamista.

Sähköpyörätehdas - Tukenasi jokaisessa vaiheessa

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että sähköpyöräsi toimii moitteettomasti koko takuuaikana.

Hoidamme puolestasi kaikki takuuasiat valmistajan kanssa, jotta sinä voit keskittyä huolettomaan ajamiseen.

Sähköpyörätehtaan asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan sinua - ota yhteyttä, niin hoidamme kaiken puolestasi.

Sähköpyörätehtaan sähköpyörien huolto ja kasaus

Sähköpyöräsi voi huollattaa joko Helsingin myymälässämme tai muualla Suomessa sijaitsevissa huoltoliikkeissä. Löydät lähimmän huoltopisteesi helposti [tästä linkistä].

Sähköpyörän kasaaminen

Kun ostat sähköpyörän meiltä, voit luottaa siihen, että kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi sinulle. Sähköpyörämme ovat 90% valmiiksi kasattuja, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisista kokoamisvaiheista. Loppukasaamiseen saat mukaasi kaikki tarvittavat työkalut ja selkeän, vaihe vaiheelta etenevän ohjeistuksen, jolla varmistat, että sähköpyöräsi on valmis ajettavaksi vain noin 30 minuutissa.

Jos kuitenkin tarvitset apua missä tahansa vaiheessa, olemme täällä auttamassa. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, ja tarjoamme ilmaista video-opastusta WhatsAppin kautta, jotta kasaaminen sujuu ongelmitta. Jos et silti halua kasata sähköpyörää itse, voit myös tuoda sen myymäläämme, ja kasaamme sen puolestasi – tämäkin palvelu on suunniteltu pitämään prosessin helppona ja vaivattomana.

Ensihuolto

Ensimmäinen huolto tulisi tehdä noin kuukauden ajon jälkeen tai, kun sähköpyörällä on ajettu 100-300 kilometriä. Tämä ensihuolto sisältää sähköpyörän täydellisen pesun, sähköosien kattavan tarkistuksen, jarrujen ja vaihteiden säädöt, pinnojen kiristyksen, ketjujen öljyämisen sekä yleiskunnon tarkistuksen. Tämä huolto varmistaa, että sähköpyöräsi on huippukunnossa ja valmiina turvalliseen ajamiseen.

Vuosihuolto

Vuosihuolto sisältää vieläkin kattavammat toimenpiteet: akkujen testaukset, voimansiirron puhdistukset, renkaiden täytöt ja vaihdot, ketjujen öljyämiset sekä kaikkien sähköjärjestelmien tarkistukset ja päivitykset. Suosittelemme vuosihuoltoa riippumatta sähköpyörän käytöstä, jotta se säilyy teknisesti huippukunnossa ja turvallisena ympäri vuoden.

Huolto- ja kasauspalveluiden hinnat

Pidämme huoltokustannukset kilpailukykyisinä. Ensihuollon hinta on alkaen 79 EUR, ja kattava vuosihuolto maksaa 129 EUR (sis. alv 25,5%).

Jos haluat, että kasaamme sähköpyörän puolestasi, voit tuoda sen myymäläämme, ja kasauspalvelun hinta on 49,90 EUR.

Huollon ja kasaamisen varaus

Huollon tai kasaamisen voit varata soittamalla suoraan myymäläämme tai käymällä verkkosivuillamme.

Jos et pääse Helsingin myymäläämme, voit hyödyntää koko Suomen kattavaa huoltoverkostoamme. [Klikkaa tästä] nähdäksesi kaikki huoltopisteemme ja niiden yhteystiedot.

Tämän pyörän arvostelut

Hiland Onyx 250W sähköpyörä (280.8 wh akku)

Oli aika yllätys kun tuote tuli niin nopsaa. Oli myös hinta kohdillaan!

Hiland Onyx 250W sähköpyörä (280.8 wh akku)

Oikein hyvälaatuinen pyörä on. Suosittelen suuresti.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä:

Fatbiket

Sähkömaastopyörät

Kaupunkipyörät

Tavarapyörät

Uusimmat tuotteet

Randride YX90M 1000W sähköfatbike kaasukahvalla (652.8 wh tehoakku)

Z8 1000w sähköfatbike kaasukahvalla (748.8 wh tehoakku)

Hiland 003: 250W sähkömaastopyörä ( 375 wh akku )

Randride YG90A 1000W sähkömaastopyörä. (960 wh tehoakku)

Ant-A8 250W sähköpyörä. (960 wh tehoakku)

Gemstone 250W sähköpyörä. (720 wh tehoakku)

Asiakaspalvelu

Ma – Pe 12:00 – 18:00
Puh: 123 456 789

osoite@osoite.fi

Ota meihin yhteyttä